Er det et problem at få en bil ?

Du kan som oftest booke en bil i hverdagene. Når det gælder weekender, er det en god idé at booke nogen tid i forvejen, hvis du vil være sikker på at få adgang til den bil, du har behov for.

En medlemsundersøgelse i juni 2011 viste, at bilerne i praksis har en meget stor tilgængelighed og kan bookes selv med meget kort varsel.

Det viste sig, at medlemmerne i 94 % af tilfældene havde adgang til en delebil og i gennemsnit kun to gange i løbet af et år havde oplevet ikke at kunne booke en bil. Dette understreger, at man altid med lidt planlægning og omtanke kan booke en delebil.

I ferieperioder lejer vi desuden ekstra biler ind, hvis der er behov for det.

DRUG AF ANDRE DELEBILER

FLERE BILER: Som medlem af Køge Delebil har du mulighed for at bruge andre delebiler rundt i landet, uden indbetaling af klubbens indmeldelsesgebyr og kontingent. Du skal kun følge deres regler og kun betale dit forbrug i henhold til deres takster/priser. Dvs. du kan f.eks tage toget til Århus eller flyve til Ålborg og køre videre i en delebil. Du kan også have brug for en anden type bil, som vi ikke har eller har ledig o.s.v. Se mere under "OM MEDLEMSABET"