Fri benzin

Vejhjælp

Forsikring

Fuld frihed for handicappede

Handicappede eller personer med nedsat førlighed eller syn er ofte afhængige af offentlig transport, kommunens tilbud eller må anskaffe sig en dyr handicap bil for at bryde ensomheden og opnå fuld frihed til at kunne besøge venner og bekendte.

Et medlemskab af Køge Delebil kan være en rigtig god løsning, hvor du kombinere offentlig transport med bilens frihed, endda til en særdeles fornuftig og overkommelig pris.

Når du bruger delebiler fra Køge Delebil, skal du blot være til stede i bilen men ikke nødvendigvis selv føre bilen, hvilket betyder at handicappede eller mennesker med nedsat førlighed, syn mv., med et medlemskab, har mulighed for at få andre til at køre for sig, når de har brug for at komme ud.

I modsætning til egen privatbil får du med delebil altid en bil, der er rimelig overskuelig økonomisk og uden uforudsete udgifter. Med en delebil er brændstof, vægtafgift, forsikringer og reparationer mv. inkluderet i den angivne kmpris, som du kan læse mere om på denne hjemmeside.

Hvis du er interesseret i Køge Delebil, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også se mere information om os her på hjemmesiden.